dimecres, 7 de gener del 2009

Finalment Austràlia


He anat a veure la pel·lícula Austràlia, en català. He hagut de desplaçar-me a Girona i adaptar-me a l'escàs horari ofert.
A l'inici de la pel·lícula apareix una frase mestra, que dóna la clau de l'argument de la pel·lícula i que pot ser clau de qualsevol vida: A life lived in fear, is a life half lived Pel·lícula entretinguda, el paisatge que apareix en algunes escenes és fantàstic, tot i que es rendibilitza poc, donada la bellesa dels paratges d'Austràlia. La música és excel·lent. En teniu una mostra en els dos vídeos del Youtube que trobeu tot seguit.





By the boab tree - Ophelia of the Spirits





The Drover's ballad - Elton John





I en parlar de música i d'Austràlia, no podem oblidar Waltzing Matilda, una de les cançons més coneguda d'Austràlia. Era considerada, tradicionalment, la cançó que celebrava el desafiament de les persones pobres vers el poder de les persones riques i de l'estat autoritari que protegia el poder dels rics en contra dels interessos dels pobres. Va ser utilitzada també com a himne a la II Guerra Mundial.


6 comentaris:

Striper ha dit...

Aquesta setmana la vull anar a veure.

zel ha dit...

O sigui, que la recomanes? Serà qüestió d'anar-hi!!!! petons. bonica!

rebaixes ha dit...

En el bloc de la Carme t'he trobat, no s´´e si en altres llocs i he vingut a a saborejar, he agafat cadira amb el teu permis, sembla que m'has dit que m'assegués que potser ens trobariem en P.I.Et saludo molt cordialment. Anton.

Unknown ha dit...

Zel, recomanar, recomanar... està bé, però el millor és la música.

rebaixes ha dit...

A veure la P.I. per mí és Personatges Itinerants. No voldria equivocar-me i comprometre. Jo hi seré, i es clar interessa saber com escriu un company. Ho he aclarit? Gràcies per trobar-te. Anton.

Què t'anava a dir ha dit...

Jo tambe la recomano.´Llarga pero xula